Presentatie Be Quick Dames

Presentatie Be Quick Dames

18 juni 2021 15:15


Op een bloedhete 16 juni komen rond 19.30 uur de dames van het recent opgerichte damesteam de kleine kantine binnen. Het is een kwetterend en bont gezelschap dat humor hoog in het vaandel heeft, zoveel is al snel duidelijk.

Toppers.JPGTot dusver zijn er twaalf speelsters, maar de verwachting is dat dat aantal snel wordt uitgebreid. Teamleider René Scholten opent de bijeenkomst en ondertussen schiet Jan Slagter al de nodige foto’s.

Ook trainer Jeffrey Lahallo is aanwezig. Na de inleidende woorden krijgen de dames een aanmeldingsformulier om in te vullen.
Vervolgens trekken zij zich terug om daarna in Be Quick-tenue te verschijnen.

Dan is het tijd voor de teamfoto en gaan de dames ook individueel voor de lens van Jan. Ook bij deze sessie is het een vrolijke boel.
Terug naar de kleine kantine waar hapjes en drankjes klaarstaan.

Keeper Marleen Heinen is ook sponsor van dit team. Zij heeft in de Beukerstaat 60 de winkel Eigen Zinnig, waar je volop terecht kunt voor een keur aan artikelen.

De aankondiging in De Stentor dat Be Quick voor het eerst met damesvoetbal begint is apekool. Jaren geleden werd er al meisjes- en damesvoetbal bij ons gespeeld. Dat raakte helaas toen een beetje in het slop.

Nu dus een nieuwe kans en laten we die grijpen.

De dames beginnen in de derde klas zaterdag. Op hun verzoek spelen ze de thuiswedstrijden als het eerste elftal is afgelopen, wat doorgaans rond 16.45 uur het geval is.

Wij wensen hen veel succes, maar vooral ook PLEZIER.

Cees Seevinck.

DSC_8202.JPG

Bekijk hier alle foto's

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!