AVG & Privacy policy

AVG & Privacy policy

Z.V.V. Be Quick Zutphen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met deze informatie. Z.V.V. Be Quick Zutphen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving en  is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens omtrent voetbal gerelateerde zaken in clubverband. Z.V.V. Be Quick Zutphen beschikt over een Privacy policy, welke hier te vinden is.

Het recht op inzage in persoonsgegevens staat in artikel 15 AVG. Dat recht houdt concreet in dat een persoon aan iedere organisatie kan vragen of er persoonsgegevens van hem worden verwerkt, en zo ja, om welke persoonsgegevens het gaat en waarom en op welke manier die persoonsgegevens worden verwerkt.

Uiteraard kunt u uw eigen gegevens inzien, danwel laten verwijderen. Vul daarvoor onderstaand formulier in en geef aan of het gaat om een inzage- of verwijderverzoek van de persoonsgegevens.

Inzageverzoek
Wilt u weten of en welke persoonsgegevens wij van u gebruiken? Dan vraagt u om inzage.
U kunt vragen of wij persoonsgegevens van u verwerken. Als wij dit doen, moet het duidelijk zijn om welke gegevens het gaat, waarvoor we ze gebruiken, hoe we aan deze gegevens komen en met wie we de gegevens delen. Wij moeten er zeker van zijn dat wij aan de juiste persoon gegevens verstrekken. Als wij hierover vragen hebben, benaderen wij u. 
Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens leest u meer over het Recht op inzage. 

Verwijderverzoek:
Wilt u persoonsgegevens verwijderd hebben uit onze gegevensverzameling? Dan vraagt u om een verwijderverzoek
U kunt vragen of wij bepaalde persoonsgegevens van u kunnen verwijderen. Als wij uw verzoek behandelen, moet het voor ons duidelijk zijn welke gegevens u gecorrigeerd of verwijderd wilt zien. Wij moeten er zeker van zijn dat wij van de juiste persoonsgegevens corrigeren of verwijderen. Als wij hierover vragen hebben, benaderen wij u. 
Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens leest u meer over het Recht op verwijdering.

Privacymelding




* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!