Scheidsrechter

Michel Woltman

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 23 september was het dan eindelijk zover, de eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen. Voor de wedstrijd werd eerst de team foto gemaakt voor 2017/2018.
Met een heerlijk zonnetje werd er afgetrapt op sportpark Zuidveen. Be Quick begon niet scherp aan de wedstrijd, zal het aan de 10 man hebben gelegen waar we mee startte?! Er waren 2 minuten gespeeld en opeens begonnen Mannessen al schreeuwend met een goud gele rakker in zijn hand gebaren te maken dat we met 10 man aan de wedstrijd begonnen. 'Serrano Wienholts' stond tot ieder z'n verbazing met de vlaggenstok in zijn hand terwijl hij de links mid positie in had moeten vullen. Na eigen zeggen berustte het allemaal op een 'miscommunicatie' wat voor veel lachende gezichten zorgde in de rust.
Niet veel later werd er een bal voorgegooid en kwam Be Quick achter met 0-1 die onderin de hoek werd gekopt. Daarna nam het sterren elftal het initiatief maar in handen, ondanks het slechte spel was het al gauw duidelijk dat we een stukje beter waren dan onze tegenstander. We maakte na een minuut of 20 de 1-1 door een assist van 'kronky rickert' op Nickeman. Een paar kansen werden gemist en de rust stand bleef dus steken op 1-1. Na wat wisselingen in het elftal ging het de 2e helft voetballend een stuk beter. Een vrije trap van Douwe werd doorgekopt door kronkie Lesman 2-1. Daarna ging het hard. Met doelpunten van Jasper, doppie en Jan pils werd de eind uitslag op 6-1 gebracht. Al met al een redelijke wedstrijd waarin we nog een aantal kansen meer af hadden moeten maken. Qua scherpte is er nog wel het 1 en ander te verbeten. Aanstaande zaterdag spelen de helden om 12:45 uit bij Groen Wit.