Be Quick zat. wipt eersteklasser DTS uit de beker

Datum

10 november 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Een stroef begin en een DTS dat volle druk zette leverde wat onrust op aan de kant van de blauw witte. De eerste kans was dan ook snel voor DTS na een schot op de paal schoot hun spits de bal in buitenspel positie achter Rotman. Dat was meteen het kantelpunt in de wedstrijd want Be Quick groepeerde zich als een hecht team en wist zichzelf wat meer in de wedstrijd te spelen. Cengiz brak uit na een één tweetje met Jamiro Steenbergen en de Andrade schoot ma net over. Er begon rust in het spel te komen en Be Quick pakte het tempo van de gasten op. De verdediging hield zich goed staande en het middenveld liep de gaten er goed uit. Voorin waren ze gevaarlijk in de counter en zo sloot Be Quick de eerste helft af.

De gasten vlogen weer uit de startblokken en bleven maar druk zetten. Be Quick speelde veel rustiger als de eerste helft en nam zo nu en dan de regie in handen. Dts kwam er niet meer doorheen en Be Quick begon zelf kansen te creëeren Rajabu en Steenbergen zorgden voor dreiging in de diepte en Cengiz liet zich als een vierde middenvelder inzakken. DTS had hier geen antwoord op en kreeg moeite met de diep lopende acties van onze mannen. Joey Steenbergen kreeg de twee eerste kansen in de diepte, maar dit kreeg niet wat Be Quick verdiende. Be Quick beloonde zich tien minuten voor tijd met een uitstekende pass van Cengiz wist Rajabu de keeper te verschalken 1-0. Be Quick ging uit zijn dak en de spelers die zich kapot liepen voor het elftal maakten plaats voor frisse spelers Ali kwam erin voor Jamiro Steenbergen en Kisa voor Rajabu. De mannen wisten het goed dicht te houden en zwaar in blessure tijd werd er eindelijk afgefloten.