Datum

6 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag mochten we weer. De talenten van zaterdag 2 mochten hun kunsten vertonen tegen De Gazelle uit Deventer. Be Quick begon goed en de 0-1 stond al snel op het scorebord. Het was Doppie die als Johnny van Beukering in zijn gloriejaren weg draaide bij zijn tegenstander en in de verre hoek de score opende. Hier na volgde de 0-2 die na een prima aanval wederom eindigde bij Doppie en zoals hij vaak op trainen laat zien schoot hij de bal rustig en geplaatst achter de doelman van De Gazelle. De 0-3 volgde uit een strafschop van Jan Pils na een goede actie van de parel. De parel kon enkel gestopt worden door middel van een overtreding. Zoals de assistent kampioenenmaker al zei: “hij snijdt er door heen als koek weeje”. Wat volgde was een strafschop die beheerst binnen werd geschoten door jan pils!

Tot aan de 0-3 was er voor Be Quick geen vuiltje aan de lucht en er werd goed gevoetbald. Echter na de 0-3 vond de scheidsrechter uit Deventer het tijd om in te grijpen. Er werd opzichtig met kaarten gestrooid en Be Quickkwam de rest van de middag geregeld met 9 man te staan. Dit had als gevolg dat Be Quick binnen korte tijd 3 doelpunten moest incasseren en het bij rust 3-3 gelijk stond.

In de rust werd er nogmaals de nadruk gelegd op het feit dat we niet te zwaar mochten ademen, laat staan praten tegen elkaar want dat zou een gele kaart betekenen. Aangezien Jasper “teknodiver” Bucket in de eerste helft al een kaart heeft gehad voor te zwaar ademen en hij in de 2e helft aan Douwe vroeg hoe laat hij morgen op de bokbierdag zich moest melden kreeg hij van de scheidsrechter zijn 2e gele en dus rode kaart. Kort daar voor was het helaas 4-3 geworden voor de thuis spelende club. Na een slim genomen vrije trap van Vicky Towers werd het 4-4 en was er de hoop om met zijn 10en de overwinning over de streep te trekken. De spits van De Gazelle dacht daar anders over en maakte er 10 minuten voor tijd 5-4 van.Be Quick gaf niet op en ging op jacht naar de gelijkmaker. Deze kwam er in blessure tijd. Jan Pils werd na een slim overstapje van de kwast bereikt. Hij kapte zijn tegenstander uit om vervolgens hard in de korte hoek binnen te schieten. De wedstrijd was kort na deze actie afgelopen en de punten werden gedeeld.

Het hoogtepunt van het weekend was toch wel op de zondag. Waar menig speler van het elftal gretig (bok)bier naar binnen stond te werken en de herinnering aan zaterdag nog eens ophaalde. In de avond was er nog een klein incident met een bokkige speler, echter lopende het onderzoek mag hier geen verdere informatie over worden gedeeld.

Aanstaande zaterdag kunt u de katachtige reflexen van bekir of de rushes van de kwast bekijken in Zutphen. Wij spelen dan om 14.30 uur thuis tegen Helios 3.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!