Sjaak Woltman

Accommodatie

Onbekend

Het probleem van zaterdag 2 in de voorbereiding was dat er te weinig gescoord werd. Vandaar dat hier tijdens de trainingen extra de nadruk op werd gelegd! Afgelopen zaterdag moest het dan voor het echie, thuis tegen Groen Wit 3. Nadat ons Dicky in de warming-up concludeerde dat de nieuwe regenjassen ook daadwerkelijk waterdicht zijn was het tijd om te beginnen.

BQ begon goed aan de wedstrijd en was duidelijk de betere partij, alleen schoot het alle ballen in de handen van de keeper in plaats van tegen de touwen. Hierdoor kwam Groen Wit wat beter in de wedstrijd en moest Bekir nog een paar katachtige reddingen doen.

Bekir benadrukte in de rust opnieuw dat je de bal rustig met het binnenkantje in de hoek moet schieten wanneer je voor de goal komt. Dicky knikte zwijgzaam toe. Luuk ‘Jan Pils’ had ondertussen enkele flashbacks naar vorig seizoen hoe Scharre toch al die niet te missen kansen binnen schoot..

De tweede helft begon en BQ kwam al snel op een 1-0 voorsprong. De keeper van Groen Wit vergiste zich in de snelheid van Jan Pils op de eerste meters, onze spits ontfutselen hem de bal en kon vervolgens beheerst binnenschieten. Ruim 10 minuten later zette een befaamde uittrap van Bekir Jan Pils alleen voor de keeper en deze zorgde voor een 2-0 voorsprong. Groen Wit had in de tweede helft niks te vertellen en werd van het kastje naar de muur gespeeld. De 3-0 was verreweg het mooiste doelpunt van de middag. Koentje stuurde Vicky Towers diep op rechts, deze hield de bal knap binnen en zag op de inmiddels bright (bright) sunshiny day dat Jan Pils vrij stond in de 16. De bal kwam op een presenteerblaadje voor en Jan Pils jaagde de bal ala Roy Makaay in zijn hoogtijdagen in de kruising. Kort daarna zorgde een goede corner van Jan Pils dat Jasper Bucket de 4-0 kon binnenkoppen. Dicky gunde Jan Pils een publiekswissel zodat hij vervroegd de kantine kon opzoeken. Enkele minuten voor tijd kreeg Groen Wit nog een cadeautje (van onze goed spelende verdediging) en konden zij er 4-1 van maken.

De eerste overwinning van het seizoen was een feit en dat werd gevierd tijdens de seizoensopening in de kantine!

29 september de tweede competitiewedstrijd, 14:30 uit tegen Beekbergen 2!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!