Scheidsrechter

J. Visser

Accommodatie

Onbekend

Een wat paniekerig begin van beide teams zorgden voor een snelle wedstrijd. De blauw witte doorbreken dit na een fantastische versnelling vanuit achteruit. Tazelaar speelt Ali in die goed verlengd op de Andrade. onze spelmaker blijft rustig en schiet hard de 1-0 binnen.
Be Quick lijkt op dreef en versneld het spel ditmaal via de rechterkant. Kadir krijgt de bal mee van Cengiz en geeft een harde voorzet. Kisa verlegd de bal op Steenbergen die de bal diagonaal binnen knalt 2-0. Be Quick bleef drukken en kansen creëren, waarbij de gasten gevaarlijk waren via hun rappe buitenspeler. Toch kreeg Be Quick de 3-0 vlug op het scorebord. Cengiz schoot een vrije trap geplaatst over de muur en onhoudbaar voor de keeper. Net voor rust werd er weer een prachtaanval opgezet. Ezafzafi stak Steenbergen weg en zijn voorzet werd diagonaal binnen geschoten door de Andrade 4-0.

Na de rust was Be Quick totaal de kluts kwijt. De spelers leken onzeker te worden en fout na fout werd gemaakt. Kadir ging er geblesseerd af en werd vervangen door Nahimana. Gelukkig was Keeper Rotman scherp en wist nog veel ballen tegen te houden. Desondanks moest hij er al snel 2 uit zijn net halen 4-2. Be Quick kreeg nog kansen zat, maar viel weer terug in het niet afmaken en het te lang door dribbelen. Burak van de o19 kwam
Nog binnen de lijnen voor Ali. De jonge spits bleef maar af jagen en viel weer goed op door zijn harde werklust. De wedstrijd ging aardig op en neer waardoor de wedstrijd weer onnodig spannend werd, wat leuk was voor de supporters. De scheids floot ruim
In blessuretijd voor het einde van de wedstrijd.