Datum

13 april 2019 15:00

Accommodatie

Onbekend

De blauw witte traden aan in eenzelfde opstelling als voorgaande weken. Het begin zag er dan ook voortreffelijk uit. Uit een voorzet van Cengiz weet Rajabu binnen te koppen. De keeper van Oeken mist de bal volledig waardoor Rajabu de 1-0 op het scorebord zet.

Be Quick gaat door waar het gebleven is en blijft heer en meester op eigen veld. Aan kansen geen gebrek, maar het scoren blijft wel uit. Vooral aanvoerder Steenbergen heeft het vizier niet op scherp staan. De topscoorder van Be Quick krijgt de bal er maar niet in. Be Quick gaat rusten met een 1-0 tussenstand.

In de tweede helft zet Oeken aan. Waar het de eerste helft snel werd afgestopt, kwamen de gasten er nu af en toe doorheen. Be Quick gaat aanvallend door waar het gebleven is, maar lijkt nog steeds het vizier niet op scherp te hebben. Rajabu ziet zijn laatste poging naast gaan en word gewisseld voor Nahimana. Be Quick blijft druk houden, maar Oeken blijft strijden voor de centimeters. Elk schot van de blauw witte wordt tegengehouden door een blok of de keeper. Steenbergen en Cengiz krijgen beide een vrije trap en tot tweemaal toe is het millimeterwerk. Be Quick krijgt de 2-0 er maar niet in. Gelukkig is het centrale duo de Andrade en Everts wel scherp en houden het achterin aardig dicht. Jamiro Steenbergen weet nog een fantastische rush neer te zetten. Hij weet zich door de gehele verdediging te werken. De verdediging van Oeken probeert hem nog naar de grond te krijgen, maar het is genoeg om de vlugge aanvaller te beletten om het af te maken. Als de scheids dan ook nog een blessuretijd van tien minuten aanhoud, slaat het noodlot toe. Be Quick communiceert niet goed na een vrije trap van Oeken. En in alle hectiek kan hen spits de bal zo binnen lopen voor de 1-1. Einde wedstrijd.

Hierdoor word het feest minimaal met een week uitgesteld en moet Be Quick zich weer opladen voor het duel tegen SKV.