Datum

24 november 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Wegens blessures en zieke trad Be Quick in een zeer gewijzigd elftal aan. Dit was ook duidelijk zichtbaar in het begin van de wedstrijd. Waar OVC uit de counter zeer gevaarlijk bleek, was Be Quick aan het zoeken in het veld. Het balletje ging wel rond, maar er werd niks gevaarlijks gecreëerd. Toen de gasten uit een ingooi gevaarlijk werden en Kadir nog een laatste redmiddel wou doen met een sliding, kwam de bal minimaal tegen zijn hand aan. De scheids twijfelde geen moment en gaf een penalty. Onhoudbaar voor keeper Rotman die zijn ploeg daarvoor al een paar keer prima op de been hield1-0. Het was niks nieuws voor Be Quick om een achterstand te bespelen. Dat bleek wel toen zij na de achterstand weer beter gingen voetballen. Toch bleef het 1-0 en moest er de tweede helft uit een ander vaatje getapt worden.

De nodige wissel werd toegepast. Controleur Ezafzafi kwam weer binnen de lijnen en verving back de Haan.
Be Quick begon met een hoge druk wat leidde tot veel lange ballen en onzekerheid bij de tegenstander. Er werden meer overtredingen gemaakt op onze creatievelingen en een gelijkmaker zat er aan te komen. Het moest lang op zich wachten, maar uit een vrije trap wist van Meeteren uiterst geplaatst binnen te koppen in de verre hoek 1-1. Nahimana die inmiddels ook al binnen de lijnen was gekomen voor Ali, Maakte zijn directe tegenstander helemaal gek. Dit leidde tot een geweldig slot. Nahimana passeerde zijn man en schoot op goal. In de rebound vocht Jam Steenbergen zich voor de verdedigers en werkte de 2-1 binnen in de laatste minuut. Dit geeft aan hoeveel progressie dit team heeft geboekt in een kleine anderhalf jaar. De supporters steunden de ploeg tot de laatste snik en ook die werden beloond.