Column van Cees

Column van Cees

Definitief geen KNVB regiocup voor senioren, beslissing jeugd volgt in de komende weken

7 mei 11:00  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi.meer »

123x gelezen

Oud-BQ’er Bo-ann Janssen naar Beloften PEC Zwolle

4 mei 11:45  Met ingang van volgend seizoen maakt Bo-ann Janssen deel uit van de Beloften van PEC Zwolle Dames. Be Quick feliciteert Bo-ann van harte met deze mooie sprong en wensen haar natuurlijk veel succes en plezier!meer »

595x gelezen

Gedrag. Wat was dat ook alweer?

30 april 22:15  Zit je van de week likkebaardend naar Paris Saint Germain - Manchester City te kijken. Man, wat een voetbal! Maar met enige regelmaat zit ik me dan te pletter te ergeren. meer »

245x gelezen

Rienus Ooms sr: Wat veel mensen niet weten...

22 april 16:15  Donderdagmiddag 21 april, rond twee uur. De Zutphense Zuidwijken. En andermaal prijs ik mij gelukkig dat ik GPS in mijn auto heb. Ik heb een afspraak met Rienus Ooms sr en vind zijn huis dankzij genoemd systeem. Zonder dat ben je in dit stuk van de stad kansloos. Alleen al de behuisnummering moet door een gestoorde geest zijn bedacht. Gewoonweg krankzinnig. Maar goed; ik ben er.meer »

848x gelezen

Column van Cees: 9 april

9 april 17:15  Ik ben nog nooit in andermans huis geweest waar op de wc geen verjaardagskalender hing. Waarom die juist daar hangt? Geen idee eigenlijk. Of wellicht vanwege het feit dat je daar, als het goed is tenminste, een paar keer per dag komt. De enige afleiding aldaar is die kalender.meer »

421x gelezen

Kevin Ooms: terug naar waar het ooit begon

8 april 16:15  De verloren zoon is de titel van een schilderij van Rembrandt. Nou wist menigeen wel waar Kevin (28) was, dus verloren was hij niet. Maar nu keerde hij weer terug naar de “herberg” met de naam Be Quick.meer »

536x gelezen

Saïd Ezafzafi: Onderzoek alles en behoud het goede

30 maart 15:15  Op zaterdagmiddag 27 maart ontvangt Saïd (48) mij in zijn huis, dat niet ver van het Be Quick-terrein ligt. Daar komt hij ook net vandaan. Training geven. Zijn lust en zijn leven, zoals tijdens het gesprek zal blijken. Hij ademt voetbal.meer »

638x gelezen

Column van Cees: Qatar

26 maart 15:30  Tot enkele jaren geleden hadden veel mensen nog nooit van Qatar gehoord, laat staan dat ze het op de kaart konden aanwijzen (nu wel?). Maar ineens stonden de media vol met de naam van het land. Ze mochten het WK van 2022 gaan organiseren. Huh? Wat? Was het misschien 1 april? Maar nee, hoor. Het was echt waar. Niet Andorra, San Marino, Liechtenstein of Gibraltar, maar Qatar. Die vier eerdergenoemde namen waren natuurlijk ook ongeloofwaardig, maar daar heerste nog zoiets als een voetbalcultuurtje, ondanks het feit dat de plaatselijke pizzabakker, fietsenmaker en slager elke internationale wedstrijd (dik) verliezen.meer »

279x gelezen

In memoriam: Joop Kraan

17 maart 10:15  Ons bereikte het verdrietige bericht dat Joop Kraan op 11 maart jl op 88-jarige leeftijd is overleden. Hoewel zijn gezondheid de laatste tijd te wensen overliet, trof zijn heengaan ons desondanks als een schok. Joop heeft veel voor Be Quick betekend.meer »

878x gelezen

Vanaf nu op zaterdag: Mix toernooi t/m 26 jaar

9 maart 15:00  Bij de jeugd is het onderlinge toernooi op de zaterdag al tijden een vaste prik. Dat is wat er kan en dat is wat er gebeurd. En hoewel er natuurlijk niets boven een echte wedstrijd gaat, is het animo op deze zaterdagen al het hele seizoen prima te noemen. Door de paar versoepelingen kunnen we nu ook vanaf komende zaterdag 13 maart starten met een soortgelijk Mix toernooi voor senioren en dames tot en met 26 jaar. Hieronder vind je alle info.meer »

374x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!