Een gezond en sportief 2021 toegewenst!

Een gezond en sportief 2021 toegewenst!

2 januari 2021 6:00


Beste Be Quickers, 

We kijken terug op een bijzonder jaar……

2020 was een jaar waarin we samen veel hebben meegemaakt. Voetballen, geen voetbal, alleen trainen, voetbal met publiek op 1,5 meter afstand, voetballen en trainen zonder publiek, tot zelfs helemaal niets. Naast het missen van het sportieve gedeelte was er natuurlijk ook het missen van de gezelligheid van het ontmoeten van elkaar op en rond de velden en is de kantine al lange tijd gesloten. Er is veel gevraagd van iedereen het afgelopen jaar. We laten 2020 nu achter ons en kijken vooruit naar hopelijk een jaar vol voetbal, reuring en gezelligheid bij Be Quick!

Als voorzitter van deze mooie club, wil ik heel graag iedereen die betrokken is geweest als voetballer, als ouder, als vrijwilliger, als sponsor, als donateur of op welke manier dan ook, bedanken voor alle inzet en betrokkenheid bij Be Quick in 2020. Ik zie er naar uit om iedereen in dit nieuwe jaar, wanneer de maatregelen het weer toelaten, snel te mogen ontmoeten om te genieten van voetbal en gezelligheid bij Be Quick!

Gezien de lockdown zal er dit jaar helaas geen nieuwjaarsreceptie zijn. Namens het bestuur wil ik daarom via deze weg iedereen een gezond en sportief 2021 toewensen!

Jeroen Bloemenkamp, voorzitter Be Quick

Ahappynewyearbw.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!