Be Quick heet het 'nieuwe' vierde welkom

Be Quick heet het 'nieuwe' vierde welkom

29 september 2020 15:45


Sinds enige weken beschikken we weer over een vierde elftal. Een vriendenteam dat zich tamelijk onverwacht bij ons meldde. Reden genoeg om eens wat meer te weten komen over het hoe en wat. Ik spreek af met Giorgio Addis, die officieus tijdelijk de leider is.

Even kort iets over hemzelf. Hij is geboren in Zutphen en 21 jaar. Woonachtig bij zijn vader, heeft een zus en een relatie. 
Via de mavo, mbo, hbo bereikte hij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar studeert hij Rechtsgeleerdheid met als doel later strafrecht-advocaat te worden.

Hij begon te voetballen bij Be Quick, maar dat duurde maar een half jaar. Vervolgens verkaste hij naar Zutphania (F1 en D1). Toen onze buren het licht uit moesten doen, verkaste hij naar sc Eefde (D2). Dat avontuur duurde ook niet lang, want de liefde voor motorcross overheerste dusdanig dat hij zich daar zeven jaar lang fanatiek mee bezig hield. De studie maakte hier noodgedwongen een eind aan.

In zijn vriendengroep ontstond het plan om een voetbalteam te vormen. Van de oorspronkelijke tien man groeide dat uit tot achttien. Dit aantal zal nog toenemen. Dat voor Be Quick werd gekozen heeft te maken met gezelligheid. Giorgio kent een aantal Be Quickers in het tweede en derde elftal en die maakten hem enthousiast en de keuze makkelijk.

Dit team heeft geen torenhoge sportieve ambities en spelen voor het plezier. Sterker nog, er lopen een paar boys bij die nog nooit tegen een bal hebben getrapt...
De eerste twee duels werden nogal fors verloren, maar bij de eerste thuiswedstrijd waren veel ouders en kennissen aanwezig. Dus dat belooft wat. Tijdens de eerste pot zijn er foto's gemaakt door Jan Slagter, welke hier te vinden zijn.

Het vierde traint op maandag- en donderdagvond. Gordon Gosewisch zal hen deels trainen, maar op korte termijn zal er wel een oefenmeester gevonden moeten worden. 
Binnenkort komen de nieuwe tenues en dan zullen we u ook een nieuwe teamfoto presenteren. Een zoektocht naar sponsoren is al gaande.
Een puntje is wel de discipline die hier en daar wel wat aangescherpt mag worden en dan met name het op tijd komen bij de wedstrijd.

We wensen het team veel plezier (en als het kan ook succes) bij Be Quick.

Volg hen op het Instagram-account Be Quick 4

Cees Seevinck.

 

2909.jpg

Giorgio Addis, de voorlopige leider van het nieuwe vierde.

DSC_2783.JPG

Teamfoto Be Quick 4 (Foto: Jan Slagter)

Bekijk hier alle foto's van de eerste wedstijd van het vierde.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!