FUT-cards voor JO-17

FUT-cards voor JO-17

10 april 2021 9:30


Afgelopen donderdag werden er tijdens de training echte FUT-cards uitgereikt aan de JO-17. Alle spelers die aanwezig waren ontvingen een eigen spelerkaart van ongeveer 40 x 25 cm met daarop hun naam, foto, rugnummer, positie, statistieken, logo Be Quick en de vlag van Zutphen. De spelers die er niet bij waren ontvangen hun exemplaar de eerstvolgende training.

futcards2.jpgNet als voor de overige jeugdteams bestaat het seizoen van de JO-17 eigenlijk alleen maar uit trainen, trainen en nog eens... Op zich fijn dat er wat kan natuurlijk, maar logisch dat de motivatie soms wat wegzakt. Desalniettemin maken ze er het beste van en staan ze toch steeds weer vol goede moed op het veld. Klasse! Als waardering voor deze inzet bedacht de trainersstaf samen met de club en met dank aan de huisfotograaf deze verrassing voor de jongens: echte Be Quick FUT-cards!
Wie wil dat nu niet?


futcards.jpg

Foto's: Jan Slagter

futcards3.jpg

Wat zijn FUT-cards?
FUT-cards, of FIFA kaarten, zijn bekend bij iedereen die de voetbalgame FIFA (populairste voetbalspel ter wereld) speelt op de computer. De meest gespeelde spelmodus daarvan is FIFA Ultimate Team, dit wordt ook wel afgekort als FUT. Vandaar de termen FIFA kaarten of FUT cards.

In het spel zelf zijn de kaarten digitaal en geven zo een overzicht van een speler. Naam, foto, land, club, nummer en statistieken; het staat er allemaal op.
Voor de JO-17 hebben we op Forex (stevig schuim) een echte versie gemaakt in Be Quick-stijl en uitgereikt, net als professionele voetballers deze bijvoorbeeld ontvangen als ze FUT speler van de maand zijn. 

8YMq4wFy3YjLVucQvoPKGW.jpeg

Speel je (of je zoon of dochter) in een ander team van Be Quick? En lijkt het je ook wel wat, zon' eigen FUT-card bij thuis aan de muur? Jong of oud? Geen nood: momenteel bekijken we de mogelijkheden om het voor spelende leden uit de overige teams ook te realiseren. Hierover snel meer!

fut.gif

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!