Be Quick Zutphen compost 2017Ook dit jaar is het weer gelukt om deze jarenlange traditie een vervolg te geven.

Begin februari hebben wij de leiders van de seniorenteams de A, B, C, en D jeugd verzocht om langs de deuren te gaan om de compost huis aan huis te verkopen. Dit is helaas niet door alle teams naar behoren opgepakt, waardoor een klein groepje vrijwilligers meerdere avonden op pad is geweest om ervoor te zorgen dat deze wijken alsnog bezocht werden.

Vrijdag 17 maart was er dan de schepdag. Twaalf Be Quickers waren om 9.00 uur aanwezig om de zakken te vullen en op pallets te plaatsen. Het was een geoliede machine met ervaren compostkerels aangevuld met wat jonge honden. Na afloop was er het welverdiende borreluurtje. Al met al een zeer gezellige en geslaagde dag.

De volgende ochtend was een groot deel opnieuw om 9.00 uur aanwezig. Aangevuld met een aantal verse krachten werd er weer vol overgave begonnen aan het rondbrengen van de compostzakken. Met vier auto’s en vijftien man werden alle wijken van Zutphen bezocht om onze compost aan huis te bezorgen. Na menig zweetdruppel en veel plezier was om 16.30 uur de missie volbracht.

We hebben gezamenlijk toch weer 975 compostzakken aan de man gebracht. Een zeer mooi resultaat! Hierdoor is er het bedrag van 3500,- opgebracht voor onze mooie voetbalclub.

Scheppers en bezorgers enorm bedankt voor jullie inzet!!!

Tevens willen wij Blue Wave, Schrijver Metaalrecycling en Afvalinzameling, Berendsen Stukadoorsbedrijf en Nijman Installatie & Montage danken voor het beschikbaar stellen van de auto’s en Boels Rental voor de hefttruck. Verder dank aan Fibor Packaging en Martin Jimmink voor hun hulp. En natuurlijk gaat onze dank ook uit naar Suus en Josefien die een heerlijke lunch hebben verzorgd.

We hopen echt dat er volgend jaar meer vrijwilligers zullen zijn om te helpen. Het wordt namelijk ieder jaar moeilijker om deze actie weer tot een goed einde te brengen.

Activiteitencommissie

Contact

Sportcomplex "Zuidveen"
Laan naar Eme 97
7204 LZ ZUTPHEN

Postbus 617
7200 AP Zutphen

T: 0575 - 52 68 81
E:

Netwerk

Website

Sitemap
Webteam